Футболна методика Корвър

Програмата за клубове-партньори на Корвър набира все по-голяма популярност в цял свят. Към момента стотици отбори по земното кълбо са подписали споразумения с Корвър и с гордост носят значката за партньорски отбор. Но какво всъщност значи това, каква е ползата за самите отбори и как се влиза в партньорство с Корвър?

На първо място трябва да отбележим, че всеки отбор има различно споразумение, в зависимост от услугите, които ползва. Ситуацията също така варира и от държава до държава. Има няколко пътя, по които може да се тръгне при споразумение с Корвър.

1. Всички треньори биха могли да преминат специално обучение от Корвър, като за целта ние изпращаме специалист, който на място прави демонстрации в самия клуб.

2. При нужда бихме могли да изпращаме човек, който контролира ежемесечно тренировъчния процес и следи дали всички треньори работят правилно.

3. Уповавайки се на методиката на Корвър, всяка седмица може да изпращаме готови планове за тренировки, които треньорите да ползват.

4. Можем да организираме вътрешни Корвър кампове съвместно с отбора.

5. Можем да каним Корвър специалисти от други държави, които да провеждат лекции с треньорите, тренировки с играчите или кампове вътре в самия клуб-партньор.

6. Клубовете-партньори имат право да сложат официалното лого на Корвър на екипите и сайта си. Това доказано води до по-малък отлив на деца от школите, повече новопостъпили деца, както и легитимиране на самата академия на международната сцена. Корвър е футболна методика номер 1 в света и всеки родител би предпочел детето му да тренира от подготвени от Корвър треньори, които работят по този доказан холандски модел.

Най-големите клубове в света се възползват от услугите на Корвър. Реал Мадрид, Ювентус, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Арсенал – всички тези отбори са канили лектори от Корвър да обучават треньорите, които работят в академиите им. От друга страна редица отбори на средно европейско ниво директно са се обвързали с Корвър като клубове-партньори и са подписали договори за дългосрочно сътрудничество. Като пример можем да посочим отборите на Спартак Търнава и Жилина от Словакия, както и шампионът на Чехия и тазгодишен участник в груповата фаза на Шампионската лига Виктория Пилзен. Отскоро и друг легендарен чешки отбор, Славия Прага, подписа дългосрочен договор с Корвър. Може да видите новината и на техния официален уебсайт: СЛАВИЯ ПРАГА. Нюкасъл вече години наред работи в тясно сътрудничество с холандската методика, същото важи и за Стоук Сити. Тук може да изгледате видео относно тяхната колаборация: СТОУК СИТИ. Преди 2 години Бенфика също стана част от мрежата на клубове-партньори на Корвър.

Тук някой от Вас може песимистично да си каже – “Да де, но това нещо няма как да работи по нашите ширини”. Бързаме да ви опровергаем – от няколко години Цървена звезда активно си сътрудничи с Корвър Сърбия, като всички треньори в тяхната академия минават обучение по холандската методика. Видео от едно такова тяхно събитие може да видите тук: ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА. Всички знаем за какви пари продават сръбските отбори своите играчи и колко качествени състезатели произвеждат. И да, те са избрали да работят по холандската методика Корвър. Като друг пример можем и ТРЯБВА да вземем Хърватия. В малката балканска държава Корвър оперира от няколко години и вече има 6 тамошни клуба-партньори. Тук може да видите тяхно видео по време на вътрешно Корвър обучение за треньорите на един хърватски отбор: ХЪРВАТИЯ. Сещате ли се кои играчи са юноши на този отбор? Ако не, оставяме ви го за домашно. И след като този отбор, произвел само за последните 10 години едни от най-добрите играчи в света, решава да се възползва от Корвър, то има ли причина българските отбори да не искат да станат клубове-партньори и да използват футболна методика номер 1 в света?

Ако Вие сте президент на отбор, изпълнителен директор, шеф на школа или треньор – свържете се с нас, за да обсъдим варианти за сътрудничество. Ние сме тук, за да помагаме на българския футбол да се развива. Някои от най-добрите клубове в света работят с Корвър. Това вече е възможно и в България.

Станете част от семейството на Корвър. Топката е във Вашето поле!