ОФИЦИАЛНО – изключително развълнувани сме да Ви съобщим, че за първи път в България ще се проведе летен камп на Корвър! Събитието ще бъде 5 дневно – от 1ви до 5ти юли включително (от понеделник до петък). Заниманията ще са целодневни, като ще включват 2 тренировки (сутрешна и следобедна), а във времето между тях ще има осигурен топъл обяд и различни полезни занимания за децата. Повече информация за кампа, може да прочетете по-долу:

Камповете на Корвър носят името “Играй като звездите” (Play like the stars) и са единствените по рода си в цял свят. Това, което ги отличава от шоу-камповете на известни европейски отбори, е че Корвър се фокусира основно върху футбола и развитието на качествата на децата. И макар 5 дни да са крайно недостатъчни, то знанията и насоките, които дават треньорите на Корвър на всяко дете остават с него дълго време след това.

Как се случва всичко това и върху какво се работи по време на кампа? Корвър има разработена специална програма, която се следва при развитие на качествата на един състезател. По време на занятията основният фокус е върху известните в цял свят 5S на Корвър:

УМЕНИЕ:

 • специални Корвър упражнения за дрибъл и контрол
 • демонстрация на специални Корвър движения с тяло
 • как да подобрим точността и силата на пасовете си
 • как да омекотим поемането на топката
 • съвети за завършващия удар

БЪРЗИНА:

 • как да тичаме без топка и с топка в крака
 • съвети за ускорение при игра 1 на 1
 • как по-ефикасно да намалим броя на докосванията, когато играем с топка

СИЛА:

 • развиване на аеробен капацитет чрез преходни игри
 • как да печелим по-лесно единоборства и как да гардираме правилно топката

ДУХ:

 • как да бъдем спортсмени на терена
 • как да повишим самочувствието си
 • как да придобием манталитет на победители
 • как да мислим за самоусъвършенстване през цялата си кариера
 • как се изгражда отборен дух

МИСЪЛ:

 • да подадем или да дриблираме – как да вземем правилното решение
 • как да се движим правилно без топка
 • как да изберем точния момент за извеждащо подаване
 • кога да забавим темпото на игра и кога да играем на скорост
 • изграждане на тактическа грамотност чрез игри 1 на 1 и на малки отбори

Всички 5S ще бъдат демонстрирани със специално подбрани Корвър упражнения. Ще се взимат и разглеждат отделни компоненти от играта на Меси, Роналдо, Йозил, Погба и други известни футболисти. След това ще демонстрираме на децата как могат да играят по начин, сходен с този на изброените футболни звезди. Не случайно името на кампа е PLAY LIKE THE STARS (Играй като звездите).

За нас комуникацията с родителите е изключително важна, защото след 5 дни, ако няма кой да напомня на децата кои са техните силни и слаби страни и как да ги развият, то цялата работа по време на кампа би била напразна. По време на събитието се предвижда специална лекция за родители, на която се дават насоки относно това как един родител може да помага на своето дете в развитието му като футболист и какво трябва да се избягва, за да не му се пречи.

Камповете на Корвър са известни в цял свят. Качеството на тренировките и знанията, които получават децата и родителите са ненадминати. Сега вече най-известната футболна методика на планетата стъпва и на българска почва. Не пропускайте уникалната възможност да се докоснете до холандския начин на игра, който проповядва Корвър и по който се обучават децата в най-големите клубове в света – Реал Мадрид, Ювентус, Байерн Мюнхен, Арсенал Манчестър Юнайтед и други.

Играчи като Гaрет Бейл са избрали Корвър, за да подобрят играта си в своите юношески години! 9 от играчите в Японския национален отбор, който достигна до осминафиналите на последното световно първенство в Русия, са преминали през академии на Корвър в Япония! Синът на Патрик Клуйверт, Джъстин, е взимал допълнителни тренировки в Корвър академия в Холандия, докато е тренирал в Аякс! Малко след навършване на 19 годишна възраст, той премина в Рома за 18 милиона евро!

Корвър
Coerver

Специален гост ще бъде Луиджи Мариани – един от най-добрите Корвър треньори в Италия. Той ще бъде директор на кампа и ще отговаря за изработването на програмата и целия тренировъчен процес. За финал Луиджи ще избере 3-те най-добре представили се деца, които ще получат безплатен пакет от 5 индивидуални тренировки Корвър, като те ще се проведат след приключването на кампа. Повече информация за академията на Корвър, може да намерите тук:

МЯСТО, ДАТИ, ЦЕНИ:

– Събитието ще се проведе на базата на НСА в София (Национална Спортна Академия “Васил Левски” – ул. ”Акад. Стефан Младенов” 21)

– Датите на провеждане са от 1ви до 5ти юли (понеделник до петък включително). Заниманията започват в 09:00 и приключват в 18:00

– Цена: 390 лева

В цената влиза и топъл обяд всеки ден, екип на Корвър за всяко дете, както и допълнителни занимания и активности, които ще се проведат в обедната почивка между двете тренировки.

ВНИМАНИЕ:

Местата за събитието са ОГРАНИЧЕНИ!!! Целта е да се обърне достатъчно внимание на всяко дете. В момента, в който бройката бъде запълнена, ще спрем записванията. За допълнителна информация, моля свържете се с нас по телефона или чрез имейл:

Георги Захариев – 0885 145 511

Данаил Иванов –  0887 130 231

Милен Гаджев –  0899 164 266

Email: office@coerver.bg

Молим, изпращайте сумите на посочения банков адрес:

IBAN: BG71FINV91501217239432

Банка: Първа инвестиционна банка

Получател: Коучинг Спорт

Основание за плащане: Членски внос за (името на детето)

Като допълнително пояснение в платежното нареждане молим да напишете и телефон за обратна връзка.

След като извършите плащане, молим да ни изпратите имейл с имената на детето, годината на раждане, клуб за който се състезава и телефон за обратна връзка. Това е всичко, което трябва да направите, за да запишете своето дете.

футболна методика

Ето и някои от камповете на Корвър по света: